Общи условия на онлайн магазин mojoleatherbg.com

Всеки продукт от mojoleatherbg.com може да бъде изпратен с опция „Преглед“, опцията е безплатна.
Ако искате, някой артикул, да бъде изпратен с опция „Тест“, то моля, отбележете го в края на поръчката.
Молим да се възползвате от опцията „Преглед“ / „ Тест“, която куриерската фирма обслужва.
След получаване на продукта, плащане и взимане от офис на Еконт или Куриер на Еконт, mojoleatherbg.com не носи отговорност за него (продукта), тъй като стоката която продаваме не е със сроков характер или иначе казано няма гаранция за работа с нея, тъй като не е такъв тип продукт.
Ако имате претенции, към закупена стока, след като я отнесете в къщи, можете да изпратите писмено запитване на адрес: sales@mojoleatherbg.com.

В случай, че mojoleatherbg.com се съгласи за замяна/връщане на продукт, то той трябва да отговаря на следните условия:

Екипът на mojoleatherbg.com да е уведомен писмено, че пратката ще бъде върната и да имате положителен отговор за действието.
Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати, да е чист и без миризми.
Онлайн магазинът mojoleatherbg.com си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия. Разходите за върнатите продукти се поемат от Купувачът.
След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и, че условията за връщане са изпълнени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 30 работни дни след получаване на върнатата стока.

mojoleatherbg.com